Igraonica

Dečija igraonica koju roditelji najviše vole.

Najbolja igraonica na Bežaniji. Povoljno čuvanje dece.

Prostor

Igraonica je površine 220m², opremljena rekvizitima vrhunskog kvaliteta, ne samo za igranje već i za zabavne sportske aktivnosti. Pored lavirinta, trapmolina i velikih tobogana tu su i poligoni za fudbal i košarku koji sadrže izazove specijalno osmišljene za decu. Svi rekviziti odgovaraju važećim evropskim bezbednosnim standardima.

Igraonica - Prostor
CYBER CENTAR

Deo Play& Fun centra odvojen je za igre i internet, a ova sekcija našeg objekta opremljena je novim Xbox One konzolama i desktop računarima. Cyber centar lociran je u sklopu igraonice i kafića, tako da možete povesti i decu koja su prevelika za igraonicu u porodičnu posetu Play& Fun centru i ponuditi im da se zabavljaju uz igre i internet dok se njihova mlađa braća i sestre igraju. Isto važi i za stariju decu koja su sa porodicom došla na dečiji rođendan i ne žele da se igraju sa "klincima", a za njih je korišćenje Cyber centra besplatno. Konzola za igre Xbox One pripada osmoj generaciji gaming konzola, a na raspolaganju su trenutno dva uređaja, kao i preko 20 igrica, pri čemu kontinuirano nabavljamo nove naslove.

Kafić

Za roditelje dok se deca igraju. Površina kafića je 100m2.

- Odvojena prostorija za pušače

- Bašta u letnjim danima

Diskoteka

U sastavu Play& Fun centra je i diskoteka koja se koristi tokom rođendana, kao jedna od dve lokacije na kojima se deca provode tokom proslave. Diskoteka poseduje izuzetno ozvučenje, LED svetla i specijalne efekte, kao i profesionalnu DJ opremu, just dance, što omogućava organizaciju pravih žurki na kojima će poželeti da budu deca uzrasta sve do 15 godina.

Igraonica nudi nekoliko programa
  • Dnevno igranje po ceni od 400 dinara. Sa kupljenom dnevnom kartom dete može otići kući i vratiti se kasnije.

  • Proslave rođendana.

  • Čuvanje dece po ceni od 300 dinara po satu. Neophodno je da deca nemaju akutnih zdravstvenih problema i da su starija od tri godine.

  • Žurke u diskoteci.

  • Cyber centar.

  • Organizacija dečijih predstava i animacija za dečije rođendane.


Društvene mreže
Newsletter
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Razvoj sajta: Smartweb